Felhívás

2023.07.31. 18:38

Figyelem, nógrádiak: szexuális ragadozót keresnek a szomszédban!

Meglépett a hatóságok elől Heves vármegyében egy férfi, akit szexuális kényszerítés miatt ítéltek börtönbüntetésre. Ha látod valahol felbukkanni, hívd a rendőrséget!

Nool.hu

Heves vármegyei testvérportálunk, a Heol.hu hétfőn számolt be arról, hogy szexuális ragadozót keresnek a gyöngyösi rendőrök. Mint írták, Sárközi Géza Richárd Hatvanban született 1997. június 16-án. A férfi ellen az Egri Törvényszék Büntetés-Végrehajtási Csoportja adta ki a körözést június 13-án szexuális kényszerítés miatt. A körözési eljárást lefolytató szerv a Gyöngyösi Rendőrkapitányság.

körözés, police.hu
A körözött személy: Sárközi Géza Richárd
Forrás: police.hu

A Heol.hu a rendőrség körözési weboldalát idézve azt írja, akinek bármilyen információja van a körözött személyt illetően, az a 36-311/611-2109-es telefonszámon értesítheti a rendőrséget.

Nógrádban is előfordulnak szexuális bűncselekmények

Tavaly novemberben a Noolon is írtunk egy gyomorforgató esetről: megerőszakolta a lányát egy idős, özvegy férfi Nógrádban. Az eredményes ügyészi fellebbezés nyomán a 77 éves szexuális bűnözőt 4 év helyett 7 év börtönre ítélték. Kizárólag felnőtt olvasóink figyelmébe ajánljuk az esetről beszámoló cikkünket:

Főoldali borítóképünk illusztráció. Fotó: Shutterstock

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában