Évértékelő

2023.07.03. 17:46

Értékelték az elmúlt évet a nógrádi iskolaőrök

A sóshartyáni lőtéren szakemberek értékelték az elmúlt tanév tapasztalatait egy értekezleten.

Nool

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság a sóshartyáni lőtéren rendezte meg az iskolaőrök évértékelő munkaértekezletét. A rendezvényt dr. Kalmár Zsolt rendőr ezredes, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese nyitotta meg. Hangsúlyozta, hogy a rendőri feladatok mellett kiemelt figyelmet fordítanak az iskolaőri tevékenységre, amely nagy jelentőséggel bír a bűnmegelőzés terén is. Az iskolaőr koordinátorok munkáját és együttműködését is méltatta. A rendezvényen részt vett Gubinyi Attila rendőr alezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság Iskolapartnerségi Osztály vezetője, aki kifejtette, hogy az iskolaőri munka sikerességét bizonyítja, hogy egyre több tanintézmény csatlakozik a programhoz - közölte honlapján a rendőrség. 

Simon Tibor a Salgótarjáni Tankerületi Központ vezetője és Vágvölgyiné dr. Bene Orsolya a Balassagyarmati Tankerületi Központ szakmai vezetője az igazgatásuk alá tartozó és iskolaőrökkel rendelkező tanintézmények pozitív visszajelzéseit osztották meg az iskolaőrök munkájáról. Az iskolák vezetői elismerően nyilatkoztak az iskolaőrök tevékenységéről és köszönetüket fejezték ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányságnak a programban való részvételért. Kiemelték, hogy az iskolaőrök jó kapcsolatot ápolnak a tantestülettel, a gyermekekkel és a szülőkkel, és kölcsönös partnerség jellemzi munkájukat. Az iskolák vezetői emellett kiemelték az iskolaőrök szerepét a gyermekvédelmi jelzőrendszerben.

A rendezvény végén a résztvevőknek lehetőséget adtak a tapasztalatok és jövőbeli javaslatok megvitatására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában