Baleset

2023.07.13. 08:04

Busz és gépkocsi karambolozott Szendehelynél, hat embert szállítottak kórházba

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Szendehely és Katalinpuszta között.

Nagy Orsolya

Az autóbusz négy utasát kórházba szállították

Forrás: Beküldött fotó

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatott: július 13-án 5 óra 50 perc körüli időben a 2-es számú főúton, Szendehely és Katalinpuszta között egy személyautó és egy menetrend szerint közlekedő autóbusz ütközött össze. Az elsődleges információk alapján a gépkocsi vezetője és a busz utasai közül négyen megsérültek.

Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a rétsági hivatásos tűzoltók biztosították a a helyszínt. Hozzátette: a buszon 19 személy utazott, akik közül 15-en elhagyták a helyszínt saját felelősségükre. A személyautóban csak a sofőr utazott, ő el tudta hagyni a járművet.

Csép Vivien Dorka, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa elárulta, hogy a helyszínre több mentőegységet riasztottak, ahonnan hat személyt könnyebb sérülésekkel szállítottak a bajtársak a területileg illetékes kórházba.

Update: a helyszíni szemle és a műszaki mentés 10 óra 59 perckor befejeződött, a rendőrség a forgalomkorlátozást feloldotta.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában