Napközi

2023.06.28. 09:25

Tizennyolc éve táborozhatnak a biztonság jegyében a gyerekek Bátonyterenyén

A „Biztonságos Vakációért Hét” elnevezésű táborban az idén több mint félszáz diák vehet részt.

Nool

A tábor résztvevői

Forrás: police.hu

A police.hu-n közzétett tájékoztatás szerint a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság idén ezen a héten rendezi meg az immár hagyománnyá váló "Biztonságos Vakációért Hét” elnevezésű gyermektáborát. A 2005 óta minden nyáron megszervezett tábort hétfőn a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság képviseletében Zahorecz Sándor rendőr ezredes, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes nyitotta meg a bátonyterenyei Ady Endre Művelődési Házban. A tábornyitót megtisztelte jelenlétével Nagy-Majdon József Bátonyterenye polgármestere és Letovai Zoltán alpolgármester is.

A bátonyterenyei térség településeiről több mint ötven diák vesz részt a színes programokkal tarkított egyhetes, napközis jelleggel megszervezett táborban, ahol a gyerekek többek között a játékos bűn- és balesetmegelőzési foglalkozásokon ismerkedhetnek meg a gyalogos és kerékpáros közlekedés szabályaival, valamint a nyári szünet veszélyeivel és azok megelőzésének lehetőségeivel. Ezen túlmenően a hét folyamán további érdekes programokon és kirándulásokon vehetnek részt a táborozók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában