Drog

2023.06.26. 13:14

Igazoltatás során találtak kábítószert egy nő táskájában Jobbágyiban

A pásztói rendőrök vonták közúti közlekedési ellenőrzés alá azt a nőt, akinek a táskájában tiltott anyag lapult.

Nool

A nő táskájában találták meg a fóliacsomagokat

Forrás: police.hu

A police.hu-n közzétett tájékoztatás szerint a Pásztói Rendőrkapitányság munkatársai június 25-én este Jobbágyiban, az Apponyi úton vonták ellenőrzés alá azt a személygépkocsit, amelynek 34 éves utasát nemcsak igazoltatták, hanem ellene büntetőeljárást is indítottak. A rendőri intézkedés során csomagátvizsgálásra is sor került és a nő táskájában az egyenruhások több kis alufólia csomagot találtak meg. Azonnal felmerült annak a gyanúja, hogy azok tiltott szert tartalmaznak. A pakkok kibontása után a hatóság tagjai fehér színű, kristályos kábítószer gyanús anyaggal találták szembe magukat, amelyen a bűnügyi technikus által elvégzett gyorsteszt ketamin anyagra pozitív jelzést mutatott. A gyanú be is igazolódott, ugyanis a nőnél megtalált bruttó 23,1 gramm szer kábítószernek minősül.

A hatóság tagjai a megtalált kristályos port lefoglalták és a pásztói lakost a rendőrkapitányságra előállították, ahol kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A nő a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A nőnél megtalált bruttó 23,1 gramm szer kábítószernek minősül.
A nőnél megtalált bruttó 23,1 gramm szer kábítószernek minősül.
Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában