Perverz

2023.05.13. 06:50

Viszketett neki, és csak megvakarta – ezzel védekezik a nagyoroszi bolti szatír (videó)

Húsz éve rendszeresen mutogatja a nemi szervét a faluban az a férfi, aki nemrég egy nagyoroszi élelmiszerbolt polcsorai között „szatírkodott” egy 13 éves lánnyal. Azt állítja, hogy csak megvakarta, mert viszketett neki, ám az üzlet kamerafelvételein jól látszik, hogy valójában mit csinált.

Nool

Mint arról szerdán beszámoltunk, nem mindennapi, gyomorforgató ügyet vizsgálnak a rétsági rendőrök. Egy negyvenes éveiben járó nagyoroszi férfi egy kislánynak mutogatta nemi szervét a helyi élelmiszerüzletben. Azóta a TV2 Tények is foglalkozott a témával, és a műsornak a helyszínen nyilatkozott egy szemtanú is.

Mint kiderült, az eset a bolt kellős közepén, a polcsorok között történt. A 13 éves kislány sírva, remegve szaladt oda az eladókhoz, hogy segítséget kérjen. A férfi azzal próbált mentegetőzni, hogy csak vakarózott, a kamerafelvételeken viszont minden jól látszott: a gyerek egyedül vásárolt az üzletben, és amikor a férfi szembe került vele, minden előzmény és párbeszéd nélkül mutogatni kezdte magát. Korábban elterjedt a faluban a szóbeszéd, hogy az elkövető – aki egyébként munkahelyén biztonsági őrként dolgozik – maszturbált is, ez azonban az eset szemtanúja, egy bolti dolgozó szerint nem igaz.

Az viszont szinte biztos, nem ez volt az első eset, hogy a férfi hasonlóan gusztustalan dolgot követett el a faluban. A TV2 riportjában elhangzott, hogy a helyieket nagyon felháborította az eset, de azonban még jobban elkeseríti őket, hogy a férfi nagyjából húsz éve rendszeresen mutogatja a nemi szervét nyilvánosan. 

A minap megírtuk, hogy a Rétsági Rendőrkapitányság szeméremsértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. A Tények úgy tudja, nem kizárt, hogy a perverz férfi elveszíti a biztonsági őri munkáját a történtek miatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában