Traffipax

2023.05.04. 09:23

Akiket nem zavar a sebességkorlátozó tábla

Megyénk egyik legforgalmasabb közlekedési útvonala a 21-es számú főút, amely az elmúlt évtized jelentős fejlesztéseinek köszönhetően gyors és biztonságos becsatlakozást biztosít az ország autópálya hálózatába.

Nool

Ez a fotó 90 000 forintjába került az autó tulajdonosának

Forrás: police.hu

A szalagkorláttal elválasztott, irányonként két forgalmi sávból kialakított pályatest sok járművezetőt indokolatlan száguldozásra „kényszerít” annak ellenére, hogy a lakott területeken korlátozva van a megengedett legnagyobb sebesség.

A megyei rendőrök Vizslás-Újlak belterületén folytattak sebességmérést a munka ünnepén, amikor a 70 km/h maximális sebességre korlátozott útszakaszon mértek be egy gépjárművet, amely 147 km/h sebességgel közlekedett. A rendőrök a járművezetővel szemben 90 000 forint közigazgatási bírságot és 6 közúti közlekedési előéleti pontot állapítottak meg.
Szintén nagyot ment május 3-án a 21-es számú főúton az a gépjárművezető, aki a 110 km/h sebességkorlátozás hatálya alatt 175 km/h sebességgel közlekedett, amiért a hatóság vele szemben 60 000 forint közigazgatási bírságot és 4 közúti közlekedési előéleti állapított meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában