Szerencsétlenség

2023.04.25. 09:45

Vezetékek szakadtak le, villanyoszlopok dőltek ki Bátonyterenyén

Egy konténeres teherautó ma a reggeli órákban beleakadt a távközlési kábelbe, ami leszakadt Bátonyterenyén, a nagybátonyi falurészen, egy oszlop pedig derékba tört – adta hírül közösségi oldalán Nagy-Majdon József polgármester.

G. E.

Az esethez a rendőrség és a katasztrófavédelem is kivonult

Forrás: Nagy-Majdon József Facebook oldala

Hozzátette: az internetes , a televízió és a távközlési szolgáltatásban a településrészen kimaradások és fennakadások lehetnek.

Az esettel kapcsolatban Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: egy teherautó ma reggel távközlési kábelbe akadt Bátonyterenyén, a Petőfi úton. Ennek következtében négy villanyoszlop dőlt meg, a vezeték pedig a úttestre akadt, ami teljes útzárat képezett. 

– A bátonyterenyei hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, ahol megszüntették a forgalmi akadályt. Jelenleg a helyszín biztosításában vesznek részt – tájékoztatott Kapás Márton. – A szolgáltató szakemberei dolgoznak a kár elhárításán. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában