Felborult személyautó

2023.04.13. 17:23

Többen is megsérültek a 22-es főúton történt balesetben

Baleset történt Balassagyarmat és Őrhalom között, a 22-es számú főúton csütörtök délután.

N. O.

Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője portálunknak elmondta, hogy egy személygépkocsi lehaladt az úttestről és felborult. A baleset következtében több személy is megsérült. 

Frissítés: Egy forgalmi sávon, váltakozva és rendőri irányítás mellett halad a forgalom. Torlódásra nem kell számítani az arra közlekedőknek. 

Frissítés: A helyszínre vonultak a balassagyarmati hivatásos tűzoltók és a Nógrádmarcali Önkéntes Tűzoltó És Polgárőr Egyesület tagjai, akik áramtalanították a járművet, majd kerekeire állították azt. Az autóban két személy utazott.

Frissítés: Leskó Diána, az Országos Mentőszolgálat regionális kommunikációs munkatársa elmondta, hogy mindkét személy eltudta hagyni önerejéből az autót. Kifejtette: egy 40 éves nő és egy 10 éves gyermek utazott a járműben. Mindketten könnyebb sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították őket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában