Meglepetés

2023.04.11. 12:43

Rendőrök várták a héhalmi testvérpárt, akik ennek nagyon örültek

Különleges kívánsága volt a Héhalmon élő testvérpárnak.

Nagy meglepetés érte a fiúkat

Forrás: police.hu

A police.hu-n közzétett cikk szerint Héhalomban, egy csendes utcácskában él az Ocsovszki család. A takaros házikóban három fiúgyermek nevelkedik, a legkisebb a mindössze egyhetes Zente, az ötéves Kende, és a kilencéves Levente. A nagyobbik fiúk imádják az egyenruhát és a szirénázó autókat, motorokat. Kende a jövőjére vonatkozó kérdésre határozott elképzeléssel rendelkezik: „Én bizony rendőr leszek!”

A sors úgy hozta, hogy az idősebbik testvérpár születésnapja április elején van, és a szülők arra gondoltak, hogy a jeles alkalomból mindkettőjüket azzal lepik meg, hogy rendőrautóval mehetnek óvodába és iskolába. Meg is keresték kérésükkel a Pásztói Rendőrkapitányság vezetőjét, dr. Tari Szilvia rendőr ezredest, aki örömmel tett eleget a szülők kérésének.

Végig mosolyogták a reggelt a fiúk
Végig mosolyogták a reggelt a fiúk
Forrás: police.hu

A cikkből kiderül, hogy a tavaszi szünet előtti utolsó tanítási napon az óvodába és iskolába induló gyermekeket nagy meglepetés érte. A házuk előtt egy „csíkos” rendőrautóval várt rájuk a rendőrkapitányság vezetője és a rendészeti osztályvezető, Mikula Katalin rendőr alezredes. Az ezredes asszony a közelgő születésnapjuk alkalmából köszöntötte a fiúkat és apró ajándékot adott át részükre. A fiatal rendőrjelöltek először beültek a szolgálati autó első ülésére, majd kívánságuknak megfelelőan villogó rendőrautóval érkezhettek meg az óvodához, majd az iskolához, ahol büszkeségtől dagadó mellkassal, arcukon széles mosollyal, két egyenruhás és irigykedő tekintetek kíséretében mentek be az oktatási intézményekbe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában