Emberölés

2023.04.27. 09:00

Brutális részletek - újabb információkat kaptunk a bujáki gyilkosságról

A Nógrád Vármegyei Főügyészség portálunknak megküldött közleménye szerint emberölés bűntette miatt indítványozták annak a férfinek a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint múlt vasárnap több késszúrással és ásóval a fejére mért ütésekkel megölte ismerősét Bujákon.

Nool

A 33 éves férfi a temető mögötti erdős területen ásta el ismerősét

Forrás: Nool

Fotó: H. Cs.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, gyilkosság történt Bujákon. Egy helybeli 33 éves férfi április 23-án dél körül megölte a vele egyidős ismerősét, majd elásta a temető mögötti erdős területen. Munkatársaink a helyszínre látogattak, ahol Borbély Gábor polgármester elmondta, hogy az egész falu megrendülve áll a történtek előtt.

A férfivel szemben a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást, amely bűncselekményt a törvény öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel rendel büntetni. A gyanúsított a bűncselekményt kihallgatása során beismerte.

A Nógrád Vármegyei Főügyészség portálunknak megküldött közleményéből újabb részletek derültek ki a megrázó gyilkosságról. A gyanúsított április 23-án dél körül Bujákon, a temető melletti erdőben vele egyidős ismerősét egy éles heggyel bíró eszközzel testszerte többször megszúrta, majd egy ásóval fejen ütötte.

A sértett a bántalmazás következtében a helyszínen életét vesztette, holttestét a gyanúsított a cselekményt követően elásta.

A vármegyei főügyészég a kiemelkedő tárgyi súlyú bűncselekmény gyanúsítottjának letartóztatását a jelenlétének biztosítása és a bizonyítás megnehezítésének megakadályozása érdekében indítványozta. Az indítvány tárgyában a Balassagyarmati Járásbíróság nyomozási bírája a 2023. április 28-án 10 órakor kezdődő ülésen dönt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában