Tolvajok

2023.03.09. 14:41

Testvérpár lopott krémeket a salgótarjáni gyógyszertárból

Márkás kozmetikumok lopására specializálta magát az a salgótarjáni testvérpár, akik egy salgótarjáni gyógyszertárból közel 400 ezer forint értékben vittek el arc- és testápolási termékeket.

Nool

Borítóképünk illusztráció!

Forrás: Shutterstock

A police.hu-n közzétett tájékoztatás szerint a 21 és 19 éves nő február 15. és március 2. között számos alkalommal kereste fel az egyik salgótarjáni gyógyszertárat, ahol a vevőtérben lévő polcokon kihelyezett márkás arc- és testápolási termékek közül válogattak. Ezt követően a fiatalabb elterelte az eladó figyelmét, míg a nővére a nála lévő speciálisan kialakított táskába rejtette az ellopni kívánt termékeket, majd az üzletből fizetés nélkül távoztak. Az így ellopott termékeket tovább értékesítette a két nő.

A testvérpár március 7-én a délelőtti órákban visszatért ebbe a gyógyszertárba és ugyanezzel a módszerrel kísérelt meg ismét márkás kozmetikumokat ellopni, azonban tettüket az üzlet dolgozói észlelték, és a rendőrök kiérkezéséig a két fiatal nőt visszatartották. A kéz nő 400 ezer forint kárt okoztak az üzletnek.

A salgótarjáni rendőrök a testvérpárt elfogták, előállították és lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, akik a bűncselkemény elkövetését elismerték.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában