Büntetőeljárás

2023.03.06. 16:38

Beszélgetni akart, ezért büntetőfékezett a balassagyarmati férfi

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 45 éves balassagyarmati férfival szemben.

Nool

A balesetben nem sérült meg senki, azonban mindkét autóban anyagi kár keletkezett

Forrás: police.hu

A police.hu tájékoztatása szerint a férfi még január 24-én közlekedett autójával a 22-es főúton Rétság irányából Érsekvadkert felé, amikor észrevette a vele szemben közlekedő nő ismerősét. Ekkor a férfi a járművel megfordult és a nő autója után indult. Vezetés közben felhívta telefonon a hölgyet majd arra kérte álljon félre, mert beszélni szeretne vele. A nő ezt elutasította, ezért a férfi őt megelőzte, majd két alkalommal vészfékezésre kényszerítette. 

A férfi autójában is kár keletkezett
Forrás: police.hu

A második vészfékezést követően a nő már nem tudott megállni, így nekiütközött az előtte büntetőfékező autó hátsó részének. A balesetben nem sérült meg senki, azonban mindkét autóban anyagi kár keletkezett. A rendőri intézkedés során kiderült, hogy a férfi érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik.

A rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai az eljárás vizsgálati szakaszát lezárták és az ügy iratait vádemelés javaslatával küldték meg az ügyészség részére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában