Halmozta

2023.01.20. 11:42

Kutyás járőrök fogták el a jogosítvány nélkül vezető bátonyit

Nógrád közterületi szolgálatának megerősítésére a Készenléti Rendőrség állományából ideiglenesen átirányított kutyás járőri egység fogta el azt a 17 éves férfit, aki Bátonyterenyén bűncselekményt és több szabálysértést követett el.

Nool

A Készenléti Rendőrség kutyás járőr egysége január 18-án délután Bátonyterenyén figyelt fel arra a fiatalra, aki éppen az út mellett álló személygépkocsiba tankolt műanyag kannából üzemanyagot. Az egyenruhások a 17 éves fiatalkorút igazoltatták, amelynek során bűncselekmény elkövetésének gyanúja merült fel. Megállapították, hogy a helyi lakos a gépjárművel úgy vett részt a forgalomban, hogy azon egy másik járműhöz tartozó hatósági jelzés van elhelyezve. Ezen kívül fény derült arra is, hogy a bátonyterenyei lakos a gépkocsival úgy közlekedett, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint a járművet a forgalomból kivonták, sőt azon kötelező biztosítás sem volt.

A police.hu cikk szerint a Készenléti Rendőrség munkatársai a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozóit értesítették, akik a 17 éves fiatalt a helyszínen elfogták, előállították és egyedi azonosítójellel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A bátonyterenyei lakos ellen a hatóság tagjai a közlekedési szabályszegések miatt szabálysértési eljárást indítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában