Traffipax

2023.01.16. 08:01

Két száguldozót is elfogtak egy nap alatt a nógrádi utakon, 90 helyett 161-gyel és 179-cel mentek

Érsekvadkertnél, illetve a 21-esen száguldoztak.

Nool

Forrás: police.hu

A közlekedési balesetek megelőzése érdekében folyamatosak az ellenőrzések a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén, amelyek során a rendőrök nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a szabályszegő járművezetőket – köztük a gyorshajtókat is - kiszűrjék a forgalomból.

Forrás: police.hu

A közlekedésrendészeti akció során a hatóság tagjai több olyan gépjárművezetővel szemben intézkedtek, akik a megengedett sebességhatárt túllépve közlekedtek. Az egyik jármű vezetője január 12-én reggel haladt Érsekvadkert közelében, a 22-es számú főúton a megengedett 90 km/h helyett 161 km/h sebességgel, ugyanezen a napon egy másik jármű a 21-es számú főúton, a 44-es kilométerszelvénynél közlekedett 90 km/h helyett 179 km/h sebességgel.

A rendőrök azzal a sofőrrel szemben, aki 161 km/h sebességgel közlekedett 90 ezer forint, míg a másik járművezetővel szemben 130 ezer forint közigazgatási bírságot szabtak ki. A hatóság tagjai mindkét személygépkocsi-vezető részére 6 közúti közlekedési előéleti pontot állapítottak meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában