Bűnügy

2022.12.01. 10:34

Verekedett, majd késsel és baltával rontott haragosaira az ecsegi férfi

A Pásztói Rendőrkapitányság járőrei egy 30 éves ecsegi férfit állítottak elő.

Nool

Késsel és baltával fenyegetett az ecsegi garázda férfi, megrongált két autót és egy bejárati ajtót is

Forrás: Nool.hu

Fotó: Police.hu

A rendőrség közleménye szerint egy 30 éves ecsegi férfi november 27-én az ecsegi  italboltban szóváltásba keveredett egy ott tartózkodó, 15 éves helyi lakossal, akit egy alkalommal megpofozott, majd a helyszínről távozott. Ezt követően a férfi az utcán szóváltásba keveredett a fiú 39 éves édesapjával is, akit szintén bántalmazott. 

Ezután a feldúlt 30 éves férfi hazarohant, majd egy baltával és egy késsel felfegyverkezve tért vissza a bántalmazott család ingatlanához. A helyszínen a nála lévő eszközökkel megrongált két – a sértett család tulajdonában lévő – személygépkocsit, majd a lakóingatlan ajtaját a baltával betörve engedély nélkül bement a házba és a vágóeszközökkel fenyegetve menekülésre késztette az ott élő családot. A garázda jellegű cselekménysorozat következtében a jelentős anyagi káron túlmenően az apa és fia, valamint egy, a sértettek házában élő nő is megsérült az üvegszilánkoktól, amikor az erőszakos férfi betörte a bejárati ajtó üvegét. 

A helyszínre érkező járőrök a férfit elfogták, a Pásztói Rendőrkapitányságra előállították, a nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntetet, könnyű testi sértés és rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. Az ecsegi lakost őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását is az ügyészségen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában