Tragédia

2022.12.17. 06:50

Szívszorító szavakkal búcsúzik édesapjától a Zagyvarónán halálra gázolt férfi lánya

Kedden halálra gázoltak egy úttesten fekvő 76 éves férfit Zagyvarónán. A nyugdíjas bácsi keresztbe feküdt a Zagyvai úton, amikor az autós áthajtott rajta. Legtöbben egyelőre még csak találgatják, hogy pontosan mi történhetett.

Nool

Elsők között számolt be hírportálunk december 13-án arról, hogy egy személyautó elgázolt egy gyalogost a Salgótarjánhoz tartozó Zagyvaróna elején. A hivatalos rendőrségi közleményből kiderült, a 17 óra 10 perc körüli időben történt baleset következtében a kocsi egy úttesten fekvő 76 éves férfit ütött el, aki a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset helyszínére a mentőket is riasztották, akik hosszú ideig harcoltak az idős férfi életéért, azonban olyan súlyosan megsérült, hogy már nem lehetett őt megmenteni. 

A Bors az Agria TV értesüléseire hivatkozva beszámolt róla, hogy a sofőr valószínűleg nem vette észre az úton, mozdulatlanul heverő bácsit, így áthajtott rajta. A helyiek szerint, bár az út jól belátható volt akkor, de az időjárási viszonyok nem igazán kedveztek a megfelelő látási feltételeknek.

– Nem volt túl jó idő, és bár nem tudom, hogyan nem vette észre a sofőr, nyilvánvalóan nem direkt gázolt át rajta. Őszinte részvétem az egész családnak, de bevallom, a sofőrt is sajnálom, mert ez neki is hatalmas trauma lehet – fogalmazott egy környékbeli.

Azt, hogy pontosan hogyan történhetett a baleset, egyelőre még csak találgatják. Többen úgy vélik, hogy a férfi tragikus baleset áldozata lett: azt gyanítják, hogy az út szélén megcsúszott, beverte a fejét és eszméletét vesztette.

– Azon a szakaszon nincs járda, így gondolom, az út szélén sétált. Megeshet, hogy a síkos, csúszós úton megcsúszott, és elesett, nagy valószínűséggel nem is volt magánál szegény bácsi – vélekedett egy helyi illető.

A tragédiáról szóló egyik cikk alatt az elhunyt férfi lánya is megszólalt, az asszony szomorú szavakkal búcsúzott édesapjától, és egyben a mentősök és a rendőrök munkáját is megköszönte.

– Nyugodjon békében..az édes apukám volt. Köszönöm a sok segítséget a mentősöknek és a rendőrségnek – írta megtörten a nő.

A Bors hozzátette, az eset körülményeit a rendőrség a későbbiekben is szakértők bevonásával vizsgálja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában