Letartóztatták

2022.12.13. 09:20

Illatos út vezette a bátonyterenyei enyveskezűt a rács mögé

Őrizetbe vették, majd le is tartóztatták azt a bátonyterenyei férfit, aki több százezer forint értékben lopott el parfümöket egy drogériából.

Nool

A 31 éves bátonyterenyei férfi december 9-én reggel a helyi drogériában kezdte napját, ahol a kosár helyett szépen sorban inkább a ruhája alá rejtett több nagyobb értékű parfümöt. Az üzlet dolgozói észrevették amit művel, ezért megpróbálták feltartóztatni, azonban ez nem sikerült és a férfi végül távozott a boltból – természetesen fizetés nélkül. Túl messzire azonban nem jutott, a bátonyterenyei rendőrök ugyanis még az üzlet közelében elfogták őt és megtalálták nála az ellopott parfümöket.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleményéből megtudtuk, hogy a nyomozás során kiderült az is, hogy december elején ugyanez a férfi több alkalommal is megjelent ugyanebben a drogáriában és onnan összesen 21 darab nagyobb értékű parfümöt lopott el közel 300 ezer forint értékben, amiket minden esetben tovább is értékesített.

– A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság munkatársai a 31 éves férfit előállították, majd a nyomozók lopás vétség és lopás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi a bűncselekmények elkövetését elismerte. Mivel a bátonyterenyei lakos ellen több vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt is eljárás van folyamatban a nyomozók őrizetbe vették őt, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság elrendelt – tájékoztatta hírportálunkat Buda Gábor, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában