Visszatekintő

2022.12.30. 11:48

2022 megrázó balesetei: több métert repült a Salgótarjánban elgázolt nő

Baleseti szemlénkben következő részében arról a súlyos balesetről írunk, mely novemberben történt a salgótarjáni Bem utca és az Alkotmány út kereszteződésében. A balesetet egy autós kamera is rögzítette, a felvételen látottak sokkolóak.

G. P.

A baleset a vásárcsarnok közelében történt

Forrás: Beküldött fotó

Mint arról beszámoltunk: két személyautó ütközött össze novemberben Salgótarjánban. Az egyik jármű az ütközés miatt letért az úttestről és nagy erővel elgázolt egy gyalogost, aki métereket repült a becsapódás után és súlyosan megsérült. A rendőrség később helyszíni fotókat is közzétett, melyeken jól látszik, hogy mekkora erejű volt a karambol.

Mint nem sokkal később kiderült, a balesetet felvette egy közelben parkoló autó kamerája, a felvételek pedig akkoriban futótűzként terjedtek a közösségi oldalon. A megrázó képsorokon – ami pár nappal a baleset után szerkesztőségünkbe is eljutott – jól látható, mi is történt pontosan. A téma érzékenysége miatt a gázolást kitakartuk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában