Baleset

2022.11.18. 16:23

Gyalogost gázoltak Salgótarjánban (frissítve!)

Két személyautó ütközött össze Salgótarjánban pénteken délután: az egyik autó letért az úttestről és elsodort egy gyalogost.

Nagy Orsolya

A baleset a vásárcsarnok közelében történt

Forrás: Beküldött fotó

Összeütközött két személyautó a salgótarjáni Bem utca és az Alkotmány út jelzőlámpás kereszteződésében (a városi piac közelében) pénteken délután, amelynek következtében az egyik jármű letért az úttestről és elsodort egy gyalogost. Az eset következtében egy villanyoszlopot is kidöntöttek a balesetben érintett járművek.

Szeles Péter, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője elmondta portálunknak, hogy a salgótarjáni hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt, az érintett útszakaszon pedig félpályás útlezárás van érvényben. Hozzátette: az eset következtében egy személy megsérült, így a mentők is a helyszínre vonultak.

Buda Gábor, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elárulta, hogy az ütközés következtében hárman sérültek meg, köztük egy gyalogos is.

Kaszap Réka, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője a Nool.hu megkeresésre elmondta, hogy a helyszínről két könnyű sérültet, valamint egy személyt súlyos sérülésekkel szállítottak a bajtársak a területileg illetékes kórházba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában