Lezárt akta

2022.11.06. 09:50

Soha nem volt jogosítványa, eltiltották a vezetéstől, mégis kocsiba ült a hugyagi férfi

A Nógrád megyei rendőrök lezárták az ellen a 45 éves férfi ellen folytatott eljárás vizsgálati szakaszát, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett.

Nool

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei szeptember 24-én az esti órákban Magyarnándor belterületén ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az igazoltatás során a rendőrök megállapították, hogy a sofőrt a Balassagyarmati Járásbíróság 2023. július 13. napig a közúti járművezetéstől jogerősen eltiltotta - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. 

Mint arról beszámoltak, a 45 éves Hugyagon élő lakost a rendőrök előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, amelynek során a bűncselekmény elkövetését beismerte és vallomásában kitért arra a tényre, hogy vezetői engedéllyel soha nem rendelkezett, és tudomással bírt arról is, hogy el van tiltva a közúti járművezetéstől.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a férfi ügyében a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait megküldték az ügyészségnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában