Akció

2022.11.01. 08:21

Öngyilkos akart lenni a magyarnándori férfi, megmentették az életét

A férfi egy kötéllel távozott az otthonából.

Nool

Eltűnt személyt felkutatásában vettek részt hétfő éjszaka a Cserhát Különleges Mentőcsoport tagjai. 

Mint azt közösségi oldalukon írják, a Nógrád megyei Rendőr-főkapitányság TIK ügyelete kért segítséget Magyarnándorban egy férfi felkutatásához, aki öngyilkossági szándékkal a közeli gyümölcsös felé távozott otthonából kötéllel a kezében.

- 6 fővel, 2 mentőkutyával, terepjáróval és quaddal kezdtük meg a kutatást. A rendőrjárőr mellett részt vettek a keresésben a helyi mező őr és polgárőrök is. Útnak indult a Börzsönyi csoportunk 2 quaddal, hogy minél hatékonyabb kutatást tudjunk végrehajtani. 2 órával a riasztás után a kereső csapat élve megtalálta a keresett személyt a  gyümölcsös melletti árokban - olvasható a bejegyzésben

Hozzáteszik, hogy a férfit átadták a mentőszolgálatnak, akik a Dr. Kenessey Albert Kórház - Rendelőintézet sürgősségi osztályára szállították.

Ha úgy érzi, hogy bajban van, kérjen segítséget!

Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok 116-123 (Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékesről hívható, mindkettőről ingyenes); Caritas Lelkisegély Telefonszolgálat 06-80-505-503 (Este 6-tól reggel 6-ig, vezetékesről hívható, ingyenes); Kék vonal, gyermek- és ifjúsági telefonszolgálat 116-111 (Éjjel-nappal, vezetékesről hívható, ingyenes) 


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában