Elfogták

2022.10.13. 08:39

Újabb drogdílerre csaptak le a nógrádi zsaruk: rendőrkézen a somoskőújfalui férfi

Eredményes volt a szerda reggeli házkutatás: elfogták és már ki is hallgatták a rendőrök azt a 44 éves somoskőújfalui férfit, aki a gyanú szerint drogokkal kereskedett.

Nool

Forrás: police.hu

Október 12-én reggel tartottak kutatást a salgótarjáni nyomozók egy somoskőújfalui férfi családi házában, miután felmerült a gyanú, hogy a férfi drogokkal kereskedik. 

– A kutatás során a rendőrök összesen közel bruttó 500 gramm barna, illetve fehér színű por állagú kábítószergyanús anyagot találtak meg és foglaltak le. A gyanú beigazolódott, amikor az anyagon elvégzett gyorsteszt MDMA hatóanyag jelenlétét mutatta ki, amely kábítószernek minősül. A kábítószeren kívül a férfi otthonában a rendőrök kábítószer kereskedelemre utaló digitális mérleget is találtak, amelyet szintén lefoglaltak – mondta hírportálunknak Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Forrás: police.hu

A férfiről kiderült, hogy más bűn is szerepel a listáján: a nyomozás során kiderült, hogy megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy tavaly szeptemberben rendelt egy csomagot külföldről, amiben szintén kábítószer volt. A küldeményt igazságügyi vegyész szakértő is megvizsgálta, és megállapította, hogy a bruttó 127 gramm por új pszichoaktív anyagnak minősül. A rendőrök természetesen ezt is lefoglalták, emellett mennyiségéből adódóan feltételezik, hogy a férfi értékesítési célból rendelte azt.

Forrás: police.hu

– A rendőrök a 44 éves férfit elfogták, előállították és kábítószer-kereskedelem bűntett kísérlet és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság a bűncselekmény vizsgálatát szakértők bevonásával folytatja – tette hozzá a sajtóreferens.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában