Razzia

2022.10.16. 10:26

Ittas vagy bódult állapotú sofőrökre vadásznak holnap a nógrádi rendőrök

A rendőrök minden évszakban kiemelt figyelmet fordítanak az ittas vezetők kiszűrésére. Fontos intelem a közlekedőknek, hogy soha ne üljenek ittasan a volán mögé és tartsák be a KRESZ szabályait.

Az ellenőrzés célja az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése, így az ebből származó közúti balesetek megelőzése lesz

Forrás: police.hu

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint a Szécsényi, a Balassagyarmati és a Rétsági Rendőrkapitányságok munkatársai 2022. október 17-én közúti ellenőrzéseket hajtanak végre, amelynek célja elsősorban az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése – tájékoztatta portálunkat a police.hu.

Az egyenruhások a közlekedésrendészeti akció során fokozottan figyelnek továbbá a közlekedésben résztvevők által a kiemelt baleseti okok között szereplő előzési, kanyarodási és az elsőbbségi szabályok betartására, a passzív biztonsági eszközök megfelelő használatára, valamint a sebességhatárok megtartására. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában