Detonáció

2022.09.15. 14:48

Robbanás történt Jobbágyiban, családi házhoz siettek a tűzoltók

Robbanás történt Jobbágyiban csütörtökön délután. A Hunyadi úton található családi ház egyik fala a detonáció hatására leomlott. Három településről érkeztek tűzoltók a helyszínre.

Gulyás Edina

Borítóképünk illusztráció!

Forrás: MW

Fotó: TÓTH IMRE

Kapás Márton, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról tájékoztatta portálunkat, hogy az épület egyik helyisége kigyulladt. 

– A pásztói, a bátonyterenyei és a hatvani hivatásos tűzoltók vonultak ki a házhoz, illetve a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat is a helyszínen van – fogalmazott a szóvivő, hozzátéve: – A lángokat sikerült körülhatárolni, a tűz oltása jelenleg is folyamatos. Azt, hogy mi okozta a robbanást, egyelőre nem lehet tudni. 

A sajtószóvivő később arról tájékoztatott, hogy a tűzoltók átvizsgálták a romokat, azok alatt és a házban nem találtak sérülteket. A káreset keletkezési körülményeit még vizsgálja a katasztrófavédelem. A ház lakhatatlanná vált, a lakók abban nem maradhatnak, őket máshol kell elhelyezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában