Rendőrkézen

2022.09.11. 10:39

Egy éjszaka alatt 13 autót karcolt össze pajszerrel a salgótarjáni fiatal

Elkapták a rendőrök az a 17 éves salgótarjáni fiút, aki azzal szórakozott, hogy egy éjszaka alatt 13 gépjármű oldalát karcolta össze.

Nool

Forrás: police.hu

– A fiatalkorú augusztus 28-án a hajnali órákban Salgótarján belvárosában sétált, amikor úgy döntött, hogy szórakozásból megkarcolja az útjába eső gépjárművek oldalát. Előkapta a nála lévő pajszert, majd minden parkoló jármű oldalához odaszorította a szerszámot, amik mellett elhaladt. Cselekményével a 13 személygépjárműben több mint 1 millió forint értékben tett kárt – mondta el a Nool.hu-nak Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hozzátette, a salgótarjáni rendőrök a széles körű adatgyűjtés eredményeként rövid idő alatt azonosították a 17 éves helyi fiút, akit aztán elfogtak, előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak. A fiatal a bűncselekmény elkövetését elismerte, így most rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás. A rendőrök a fiatalkorút őrizetbe is vették, mivel ellene már más vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt is büntetőeljárás van folyamatban.

Forrás: police.hu

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában