Gyilkosság

2022.09.11. 18:55

Durva előzményei voltak a családi tragédiának Jobbágyiban (videó!)

Minden jel arra utal, hogy saját élettársa verte agyon a Jobbágyiban holtan talált nőt. Mint kiderült, nem ez volt az első eset, hogy a férfi brutálisan bántalmazta az asszonyt.

Nool

A TV2 stábja a helyszínen volt, amikor elvitték a gyilkost

Forrás: TV2

Ahogy arról korábban beszámoltunk, holtan találtak otthonában egy nőt szombat este Jobbágyiban. Az elsődleges rendőri intézkedés során felmerült az idegenkezűség gyanúja, amelyet a helyszínen megjelent igazságügyi orvosszakértő meg is erősített. A rendőrök a nő élettársa ellen indítottak halált okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt eljárást. 

A TV2 Tények című műsorában kiderült, hogy az áldozatra a szomszédja talált rá a házban, a helyiek szerint a nőnek több csontja is eltört. Mint kiderült, 59 éves gyilkosa nem először verte őt meg ilyen brutálisan, ezt már a szomszédok is többször jelezték a rendőrség felé. Augusztusban maga az áldozat nyilatkozott arról a Tényeknek, hogy az akkori verésben hét bordája is eltört. Akkor őrizetbe vették párját, majd szabadon engedték, most pedig megölte a nőt.

A Ripostnak az egyik szomszéd is megerősítette, hogy nem első eset volt, hogy a férfi bántalmazta Erikát. 

– Sokszor veszekedtek, és meg is verte, de olyan is volt már itt augusztusban, hogy kihívták a szomszédok a rendőrséget, és a férfi azokra is rátámadt – mesélte az illető. Egy másik helybéli az egy hónappal ez előtt történtekről így nyilatkozott:

– Ki sem akart menni, amikor a rendőrök odaértek, késsel hadonászott, majd miután megbilincselték a rendőrök, még akkor is részegen üvöltözött.

Úgy tudjuk, a férfit le is videózták akkor. Az, hogy most pontosan milyen módon végzett élettársával a férfi, egyelőre még nem tudni, de többen azt feltételezik, hogy valószínűleg addig verte, amíg a nő bele nem halt a sérüléseibe. 

A TV2 helyszíni riportja az alábbi videóban nézhető vissza:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában