Lezárt akta

2022.07.24. 09:20

Ököllel verte szét ismerőse kapuját a pásztói férfi, százötvenezer forint kárt okozott

A 30 éves pásztói férfi garázdaság és rongálás vétség miatt felelhet.

Nool

Forrás: Shutterstock | Illusztráció

A rendőrség közleménye szerint a férfi április 12-én a kora esti órákban felkereste az egyik tari ismerősét a lakásán, ahol szóváltásba keveredtek. A vita hevében a pásztói lakos ismerőse engedélye nélkül a családi ház udvarára a nyitott kapun át bement, ott hangoskodott és onnan a lakás tulajdonosának többszöri felszólítására ment csak el. Nem sokkal később a 30 éves férfi visszatért a sértett házához, ahol nagy erővel, ököllel többször beleütött az ingatlan lemezből készült kapujába. Hangosan szidalmazta a sértettet és ismét bement az udvarra, ahol újra ütni kezdte a kaput, amely ettől megrongálódott. A férfi a cselekményével közel 150 ezer forint kár okozott.

A férfit a rendőrök elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Pásztói Rendőrkapitányság nyomozói a férfi ellen garázdaság vétség és rongálás vétség miatt folytatott büntetőeljárás vizsgálati szakaszát lezárták, és az ügy iratait a Pásztói Járási Ügyészség részére megküldték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában