Támadás

2022.07.14. 10:21

Megkéseltek egy férfit szerda este Balassagyarmaton – rendőrkézen a támadó

Súlyos testi sértés miatt indult eljárás egy 37 éves helyi férfi ellen, aki egy vita hevében hasfalon szúrta ismerősét szerda este Balassagyarmaton.

Nool

Forrás: police.hu

A 37 éves férfi július 13-án, azaz szerdán 20 óra 30 perc körüli időben keveredett szóváltásba egyik ismerősével Balassagyarmat belterületén. A vitatkozást dulakodás követte, miközben a férfi előrántott egy 7,5 centiméter pengehosszúságú kést és hasfalon szúrta áldozatát. Brutális tettét követően bármiféle segítségnyújtás nélkül elment a helyszínről. 

Az Országos Mentőszolgálat hírportálunk érdeklődésére elmondta, hogy a helyszínre egy egységet riasztottak. – A középkorú férfit helyszíni ellátást követően stabil állapotban szállítottuk kórházba további vizsgálatok céljából – tették hozzá. 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság hírportálunkhoz eljuttatott közleményében az áll: 

– A támadás következtében a sértett az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett, azonban az elkövetés módja alkalmas lett volna súlyosabb sérülés okozására. 

Hozzátették, hogy a rendőrök a támadás idején épp a város belterületén láttak el járőrszolgálatot, így az elkövetőt 10 percen belül sikerült is elfogni. Ezt követően előállították őt a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, ő pedig elismerte tettét. 

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában