Elkapták

2022.07.13. 11:40

Kihasználta a helyzetet: bevásárlókocsiból lopta ki a mobiltelefont a szécsényi nő

A szécsényi rendőrök a napokban előállították azt a nőt, aki egy felügyelet nélkül hagyott mobiltelefont lopott el.

Gerhát Karina

Borítóképünk illusztráció!

Forrás: Shutterstock

– A Szécsényi Rendőrkapitányság járőrei a napokban Szécsény belterületén igazoltattak egy 41 éves helyi lakost, mivel a gyanú szerint egy nappal korábban ellopott egy mobiltelefont. A nő az ellenőrzés során elismerte a cselekmény elkövetését, az eltulajdonított készüléket pedig átadta az egyenruhásoknak – tájékoztatta portálunkat Király-Kollár Ramóna.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hozzátette: a gyanúsított az igazoltatást megelőző napon az egyik szécsényi élelmiszerüzletben vásárolt. A pénztár felé közeledve megpillantott egy felügyelet nélkül hagyott bevásárlókocsit, amelyben jól látható helyen volt elhelyezve egy mobiltelefon. A helyi lakos kihasználva a helyzetet, elvette a készüléket, amit a nála lévő szatyorba rejtett el, majd azzal távozott a boltból.
A 41 éves nőt elfogták az egyenruhások, előállították, majd lopás megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, ő pedig elismerte a cselekmény elkövetését.

Fő az óvatosság! A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a lakosságot, ha forgalmas helyen vásárolnak, fokozottan figyeljenek az értékeikre, azokat lehetőleg a belső zsebükben, míg táskájukat a testükhöz szorítva tartsák! Vásárlás közben, amikor az áruk közül válogatnak, soha ne tegyék le táskájukat, mobiltelefonjukat, pénztárcájukat a pultra, ne hagyják azokat a bevásárlókocsiban vagy a kosárban!
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában