A biztonság a cél

2022.07.05. 13:49

Légi fel- és leszállóhelyeket ellenőriztek a nógrádi rendőrök (videó)

A repülés biztonságának növelése és a balesetek megelőzése érdekében tartottak ellenőrzéseket a napokban a rendőrök Nógrád megyében található nyilvános légi fel- és leszállóhelyeken.

Nool

Forrás: police.hu

– A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség beosztottjai légirendészeti ellenőrzést tartottak július 3-án Nógrád megyében, amelynek célja a repülés biztonságának növelése és a balesetek megelőzése volt – tájékoztatta hírportálunkat a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök összesen négy nem nyilvános légi fel- és leszállóhelyet vizsgáltak, amelyek Rétság és Tolmács települések határában, Balassagyarmat, továbbá Bátonyterenye külterületén és a Pásztó térségében lévő Nyikom-hegyen találhatóak. Az ellenőrzések kiterjedtek egyebek mellett a tevékenységi engedélyekre, a fedélzeti okmányokra és a szabályos és biztonságos repülés feltételeinek meglétre is. Szerencsére pozitív eredménnyel zárult az akció, hiszen nem tapasztaltak hiányosságot sehol és szabályszegést sem állapítottak meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában