Polgárőr nap

2022.07.08. 07:00

Ifjú polgárőröket látogattak meg a rendőrök Balassagyarmaton

A balassagyarmati Honvédelmi Sportszövetség épületében megrendezett ifjú polgárőr napon várták az érdeklődőket a bűnmegelőzési szakemberek.

Nool

Forrás: police.hu

A Nógrád Megyei Polgárőr Szövetség szervezésében rendezték meg a napokban az V. Nógrád Megyei Ifjú Polgárőr Napot Balassagyarmaton.  A program helyszínén a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztály munkatársai is képviselték magukat.

A rendőrök az esemény során vagyonvédelemmel és áldozatvédelemmel kapcsolatos tanácsokat adtak az érdeklődők számára, valamint felhívták a fiatalabb korosztály figyelmét a nyári szünidő és a fesztiválok veszélyeire. A témák között a drogprevenció és a biztonságos internetezés is szerepelt. A végzősöknek, valamint a felnőttkorú érdeklődőknek az iskolaőrséget, valamint a rendőri pályát bemutató kiadványokat és felvételi egységcsomagot adtak át - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában