Rendőrkézen

2022.07.30. 07:42

Fényes nappal próbáltak meg kirabolni egy férfit a mátraverebélyi buszmegállóban

A bűncselekménnyel gyanúsított 43 éves mátranováki férfit és a 21 éves mátraverebélyi társát rövid időn belül beazonosították és elfogták a bátonyterenyei rendőrök.

Nool

Forrás: police.hu

Július 28-án délután tett bejelentést egy férfi a rendőrség ügyeletére, miután két ismeretlen férfi megpróbálta elvenni tőle a pénzét Mátraverebélyben. Mint kiderült, a két illető minden előzmény nélkül odalépett a buszmegállóban várakozó férfihez és pénzt követeltek tőle. Mivel nem engedelmeskedett, többször is megfenyegették, hogy megverik őt, de végül sikerült elmenekülnie támadói elől. A bátonyterenyei rendőrök személyesen is meghallgatták a bejelentőt, majd a kapott személyleírások alapján azonnal megkezdték az elkövetők felkutatását. 

Forrás: police.hu

– A nyomozók a bejelentést követően rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 43 éves mátranováki és a 21 éves mátraverebélyi lakost, majd július 29-én reggel el is fogták őket Mátraverebély belterületén. A két férfit előállították a Bátonyterenyei Rendőrkapitányságra, ahol rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatták őket ki. Az illetőket a nyomozók őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására – tájékoztatta a Nool-t Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában