Bilincsben

2022.07.29. 08:42

Feltört egy autót és még lopott is, hamar lekapcsolták a salgótarjáni rendőrök

A salgótarjáni rendőrök elfogták a lopással gyanúsított 27 éves helyi lakost.

Nool

Forrás: police.hu

A rendőrségre július 17-én a délutáni órákban egy férfi tett bejelentést, miszerint a Salgótarjánban parkoló autóját ismeretlen tettes feltörte. A salgótarjáni nyomozók az adatgyűjtés eredményeként a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 27 éves férfit beazonosították és elfogták.

Forrás: police.hu

A rendőrség közleménye szerint a helyi lakos július 12. és 14. között a sértett megyeszékhelyen egy vasút melletti parkolóban hagyott gépjárművét erőszakkal kinyitotta, abból a gyújtáskapcsolót kiszerelte, a rádiós magnót, a hátsó ülésről a nagy teljesítményű mélynyomót, valamint a motortérből az akkumulátort ellopta. Megállapítást nyert az is, hogy a férfi 2022 márciusában egy salgótarjáni ideiglenesen lakatlan családi ház ablakát betörte, azt átkutatta, majd onnan egy televíziót és egy gázpalackot lopott el.

Forrás: police.hu

A férfi cselekményével a sértetteknek közel 150 ezer forint kárt okozott. A rendőrök a férfit előállították és a kétrendbeli lopás bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában