3 óra alatt elkapták

2022.06.01. 10:34

Többször visszajárt ugyanoda fosztogatni a 15 éves rimóci tolvaj

A fiatal fiú egy felújítás alatt álló ingatlanba járt fosztogatni 3 héten át. Legutóbbi akciója után 3 órán belül elkapták őt a zsaruk.

Nool

Borítóképünk illusztráció!

Forrás: Shutterstock

A rendőrségre május 31-én reggel érkezett a bejelentés arról, hogy egy rimóci ingatlanból ismeretlen tettes több értéket is ellopott. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a szécsényi zsaruk a bejelentéstől számított három órán belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 15 éves rimóci fiút.

Mint kiderült, a fiatalkorú az elmúlt három hétben több alkalommal is bejutott valahogy a felújítás alatt álló rimóci ingatlanba és onnan arany láncot, motoros fűrészt, húsz használt mobiltelefont és egy hátizsákot is magával vitt. Mindez nem volt neki elég, ezért a ház előtt parkoló, nyitott autóból kiszerelte a rádiós magnót, sőt, még egy pendrive-ot is ellopott onnan. A fiatal ezzel 215 ezer forint kárt okozott a tulajdonosnak.

A rendőrök a Szécsényi Rendőrkapitányságra állították elő a kamaszt, akit folytatólagosan elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A 15 éves fiú beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában