Ügyészség napja

2022.06.13. 15:01

Rangos elismerésekkel díjazták a Nógrád Megyei Főügyészség munkatársait

Június első felében tartották az ügyészség napját, amikor is az 1871-ben kihirdetett első ügyészi törvényre emlékeztek. Ebből az alkalmából többen is elismeréseket vehettek át a Nógrád Megyei Főügyészség állományából.

Gerhát Karina

Forrás: Nógrád Megyei Főügyészség

Dr. Polt Péter legfőbb ügyész Magyar István-díjjal tüntette ki dr. Lencsés Enikőt, a Nógrád Megyei Főügyészség ügyészét és dr. Kecskés Beatrix salgótarjáni járási ügyészségi ügyészt – ismertette a Nógrád Megyei Főügyészség hírportálunknak megküldött közleményében. Mint írták: a Magyar István-díj annak az ügyészségi alkalmazottnak adományozható, aki szakmai munkáját hivatástudattal és tartósan magas színvonalon végzi, vagy az ügyészség eredményes működését jelentős szakmai feladat végrehajtásával előmozdította.

Eredményes Munkáért Oklevelet dr. Szabó Ervinné, a Balassagyarmati Járási Ügyészség írnoka és Kólinkás Odett, a Salgótarjáni Járási Ügyészség irodavezetője vehetett át. Ez a díj jelentős feladat színvonalas megoldásáért, vagy hosszabb időn át nyújtott eredményes munka elismeréséül adható az arra érdemes ügyészségi alkalmazottaknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában