Bilincsben

2022.06.16. 07:54

Gusztustalan dolgokat művelt a fiatal lányok előtt, börtönbe megy a 40 éves bátonyterenyei szatír

Többször is zaklatott fiatal lányokat.

Nool

Borítóképünk illusztráció!

Forrás: Shutterstock

A 40 éves férfi 2018 nyarán kerékpárral közlekedett Bátonyterenye belvárosában, ahol meglátott egy épület lépcsőjén ülő három fiatal – tizennegyedik életévüket még be nem töltött – lányt. Figyelni kezdte őket, majd tőlük mintegy 3 méternyire egy bokor mellett meghúzódott, és a sértettek előtt perceken át jól látható módon önkielégítést végzett.

A cselekményével csak azt követően hagyott fel, hogy a ház egyik lakója a viselkedését gyanúsnak találva rákiabált, ekkor kerékpárjával sietve távozott a helyszínről.

2020 májusában hasonló cselekményt követett el: a bátonyterenyei sporttelepen észrevett három lányt és az egyik fenyőfa tövében meghúzódva végzett önkielégítést előttük. A cselekmény észlelve a megrémült sértettek – akik egyike a cselekménykor még nem töltötte be 14. életévét – a helyszínről elszaladtak.

2021. július 4-én este a férfi ugyancsak Bátonyterenyén, a Városház téren meglátott két fiatal lányt. Ezúttal sem tudott uralkodni magán, a nemi szervét a ruházatából elővette, azt szeméremsértő módon, perceken keresztül fogdosta és körülbelül 10 percen keresztül önkielégítést végzett a téren tartózkodó sértettek előtt, általuk jól látható módon.

Az utóbbi cselekményt követően elfogott, majd azóta bűnügyi felügyelet alatt álló férfi ellen a Salgótarján Járási Ügyészség összesen nyolc rendbeli – négy sértett esetében az életkoruk miatt súlyosabban minősülő – szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat.

Az ügyben tartott előkészítő ülésen a büntetett előéletű, korábban ugyancsak szeméremsértés miatt már felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt 40 éves vádlott valamennyi cselekményét beismerte, és lemondott a tárgyaláshoz való jogáról.

A bíróság a férfit az ügyészi mértékes indítvánnyal egyezően, jogerősen 1 év 6 hó börtönbüntetésre ítélte, és 3 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától, emellett pedig végleges hatállyal eltiltotta az olyan foglalkozások és tevékenységek gyakorlásától, amellyel kiskorúak nevelését vagy gondozását végezné, illetve velük hatalmi vagy befolyási viszonyba kerülhetne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában