Őrizetben

2022.06.18. 07:58

Elkapták a rendőrök az újféle pszichoaktív anyaggal kereskedő pásztói dílerpárost

A 30 éves férfi és a 28 éves nő otthonukban árulták a drogot.

Nool

Forrás: police.hu

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 30 éves és egy 28 éves helyi lakos ellen a Pásztói Rendőrkapitányság – áll a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szombat reggeli közleményében. A férfi és a nő tavaly március és augusztus közötti időszakban, valamint ez év elején közös otthonukban ismerősüknek rendszeresen – alkalmanként 2-2 pakk – N-etil-norpentedron új pszichoaktív anyagot adott el. Kiderült az is, hogy a férfi ezekben az időszakokban folyamatosan pótolta a készletét: újra és újra vásárolta értékesítési célból ezt az újféle pszichoaktív anyagot.

Forrás: police.hu

A nyomozóknak június 15-én, lakásukon sikerült lekapcsolni a 30 éves férfit és társát. A rendőrök átkutatták az ingatlant és melléképületeit, és a lakás több helyiségében értékesítésre előkészített – csomagolt – közel 30 gramm, sárgás és fehér színű kristályos, kábítószergyanús anyagot, valamint az értékesítésből befolyt készpénzt találtak meg és foglaltak le. A dílerpárost előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták őket, a férfit pedig őrizetbe is vették.  

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában