Baleset

2022.05.12. 10:18

Letarolta egy autó a salgótarjáni nyelviskola kerítését, a sofőr elszelelt

Autó rongálta meg a megyeszékhelyen lévő ILS nyelviskola kerítését csütörtök virradóra.

N.O.

Forrás: N.O., NMH

Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense portálunknak elmondta, hogy egy 39 éves férfi közlekedett személygépjárművel az éjszakai órákban a Damjanich úton, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a Meredek úti kereszteződéshez érve a járművel a szemközti járdára felhajtott és az épület kerítésének ütközött. Hozzátette: a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

A balesethez a salgótarjáni hivatásos tűzoltókat is riasztották. Kapás Márton, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elárulta, hogy a tűzoltók a járművet áramtalanították, majd átadták a rendőröknek a helyszínt. Az egység kiérkezésekor azonban a sofőr már nem volt ott, csupán csak az autója.

Körmendy Éva, az ILS nyelviskola igazgatója kifejtette, hogy egyelőre nincs sok információjuk a balesetről. A járművet már elszállították, de az épület kerítésének egy részét teljes egészében letarolta.

– Rettentően sajnálom, hogy ez történt. Ez egyébként is egy igen veszélyes kanyar, ahol óvatosan kell közlekedni. A reggeli órákban és 15-16 órakor iszonyatos mennyiségű autó van ezen az útszakaszon. Évekkel ezelőtt történt egy nagy baleset, amely után egy Stop táblát elhelyeztek, de úgy tűnik, hogy ez nem elég. Érdemes lenne kamerát felszerelni balesetmegelőzés szempontjából, hiszen nagyon zsúfolttá vált ez a terület a nagy forgalom miatt. A közelben van ugyanis tánciskola, óvoda, és általános iskola is – emelte ki Körmendy Éva, aki elárulta, hogy ez óriási kár a számukra.

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában