Rendőrkézen

2022.04.25. 12:36

Leszakította a szembejövő autó visszapillantóját, majd továbbhajtott a tarjáni sofőr

Szolgálaton kívüli rendőr azonosította azt a gépjárművet, amellyel Salgótarján közelében egy 28 éves férfi okozott balesetet és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

Nool

Forrás: police.hu

Egy ismeretlen sofőr Somoskőújfalu irányából Salgótarján felé közlekedett autójával április 22-én a késő esti órákban, amikor az egyenes útszakaszon áttért a menetirány szerinti ellentétes forgalmi sávba és nekiütközött a vele szemben közlekedő gépjármű visszapillantó tükrének. Az ütközés során a vétlen jármű vezetőoldali szélvédője betört, és ennek következtében az utastérbe hulló üvegszilánkok a sofőrt megsebesítették. Az ismeretlen gépkocsivezető a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott.

Forrás: police.hu

Másnap a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának szolgálaton kívüli munkatársa, Rigó Zsolt rendőr törzszászlós, Salgótarjánban a balesetet okozó gépjárművet azonosította. Ezt követően az adatgyűjtés eredményként a rendőrök rövid időn belül elfogták a 28 éves feltételezett elkövetőt, aki vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A salgótarjáni férfit a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai előállították - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. 

Forrás: police.hu

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a salgótarjáni lakos ellen segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában