Elkapták

2022.03.23. 12:26

Idős asszony otthonában fosztogatott a rimóci férfi

A szécsényi rendőrök rövid időn belül beazonosították és elfogták azt a rimóci férfit, aki egy idős asszony otthonába surrant be a napokban a településen.

Nool

Forrás: Police.hu

A police.hu közleménye szerint a 39 éves rimóci férfi március 19-én délután egy rimóci családi ház előtti úttestről kifigyelte, hogy az ott lakó idős asszony kiment a kertjébe, ezt követően a betörő bement a ház udvarára, majd onnan egyenesen a családi házba sietett. Mivel a ház bejárati ajtaja nyitva volt, így nem volt nehéz dolga a bejutással. Az ingatlanban értékek után kutatott: a szobából készpénzt, valamint egy mobiltelefont vett magához. Miközben épp meg akart lépni a megszerzett zsákmánnyal, az idős asszony meglátta és kérdőre vonta őt, de a férfi azonnal elmenekült.

 

Az idős hölgy rögtön bejelentést tett a történtekről a rendőrségre, a zsaruk pedig ezt követően rövid időn belül beazonosították és elfogták a helyi lakost. A nyomozók a Szécsényi Rendőrkapitányságra előállított férfit lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, az illető pedig elismerte a bűncselkemény elkövetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában