Bilincsben

2022.02.20. 07:50

Szétszórta a drogot a rétsági férfi, amikor a rendőrök ellenőrizték

Egy 26 éves rétsági férfit fogtak el a Nógrád megyei nyomozók.

Nool

Forrás: police.hu

A police.hu tájékoztatása szerint a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának munkatársai február 17-én az esti órákban Rétságon ellenőriztek egy személygépkocsit és az abban tartózkodókat. A rendőrök a 26 éves férfi utas melletti ajtó térképzsebében, továbbá az autóban elé és mögé ledobva több pakett alufóliába csomagolt bruttó 24,48 gramm kábítószergyanús anyagot találtak meg. A lefoglalt növényi törmelék az előzetes szakértői vélemény alapján kábítószernek minősül.

A beszerzett adatok alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2021 májusa és augusztusa közötti időben, valamint 2022 februárjában különféle kábítószert értékesített, illetve adott át az általa is használt anyagból fogyasztásra több Nógrád megyei ismerősének.

A rendőrök a 26 éves rétsági lakost elfogták és előállították. A férfival szemben kábítószer-kereskedelem bűntett és kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt – szakértők bevonásával – nyomoz a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya. A hatóság tagjai a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában