Gyalogosgázolás

2022.02.09. 16:22

Súlyosan megsérült a Balassagyarmaton elgázolt gyalogos

Elütöttek egy úttesten áthaladó gyalogost szerda délelőtt Balassagyarmaton, a Kossuth Lajos utcában. A férfi súlyosan megsérült a balesetben.

Nool

Borítóképünk illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Az esettel kapcsolatban – amelyről egy helyi Facebook-csoport számolt be elsőként – megkerestük a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságot. Kérdésünkre Dankóné Nagy Éva, a rendőrség szóvivője elmondta, hogy február 9-én, néhány perccel délelőtt 10 óra után Balassagyarmaton, a Kossuth Lajos utcában haladt autójával egy 30 éves férfi, amikor egy jobbra ívelő kanyar utáni útszakaszon elütötte az úttesten áthaladó gyalogost. Hozzátette, hogy a baleset következtében a férfi megsérült, a baleset körülményeinek tisztázása érdekében pedig vizsgálatot indítottak. 

Pekola Krisztina, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy a helyszínre riasztott mentőegység egy férfit talált, aki súlyos sérüléseket szenvedett. Hozzátette: az elgázolt gyalogost ellátást követően, stabil állapotban szállították kórházba.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában