Célkitűzések

2022.02.10. 19:18

Évet értékeltek a nógrádi rendőrök

Értékelte csütörtökön a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2021. évi munkáját, majd meghatározta 2022. legfontosabb feladatait dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány.

Dr. Somssich Gabriella megyei rendőrfőkapitány értékelte az előző évet, majd meghatározta 2022 legfontosabb feladatait

Forrás: Police.hu

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság évértékelő értekezletet tartott február 10-én – erről közleményben tájékoztatták a Nool.hu-t. Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány bemutatta és értékelte a 2021. évben elvégzett rendőri feladatokat, majd ezt követően meghatározta a 2022. évre vonatkozó főbb célkitűzéseket. A főkapitány megköszönte minden rendőrségi dolgozónak, hogy tevékenységével hozzájárult az eredmények eléréséhez.

Az értekezlet elöljárója dr. Pozsgai Zsolt rendőr vezérőrnagy volt
Forrás: Police.hu

Az értekezlet elöljárója dr. Pozsgai Zsolt rendőr vezérőrnagy, személyügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes volt, aki elismerően szólt a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság elmúlt évi teljesítményéről és köszönetet mondott az állomány minden tagjának a helytállásért, és az elvégzett munkáért.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a járványügyi előírások betartása mellett vett részt az értekezleten
Forrás: Police.hu

Dr. Pozsgai Zsolt rendőr vezérőrnagy és dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok az értekezleten elismeréseket is átadtak. Öt dolgozót szakmai munkája miatt részesítettek elismerésben, míg kilenc munkatársuk kerek évfordulóját ünnepelte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában