Elkapták

2022.01.26. 10:03

Kést rántott a salgótarjáni besurranó tolvaj

A férfi a nyitva hagyott ajtón át jutott be egy salgótarjáni családi házba, ellopta a tulajdonos táskáját és egy kést is magával vitt.

Nool

Forrás: Shutterstock

A police.hu közleménye szerint a 33 éves salgótarjáni lakos a megyeszékhely egyik családi házába a nyitva talált ajtón ment be január 22-én. Az illető épp a konyhában tartózkodott, amikor a ház lakója tetten érte őt és többször felszólította, hogy távozzon otthonából. A férfi ekkor felkapta a vállára a nő táskáját – a benne lévő készpénzzel, szemüveggel és a sértett nevére kiállított okiratokkal együtt – az asztalról pedig magához vett egy kést és elmenekült a helyszínről.

A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül elfogták a besurranó tolvajt, majd előállították a rendőrkapitányságra. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság magánlaksértés bűntett és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a salgótarjáni lakos ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában