Viharkárok

2022.01.18. 11:02

Háztetőket tépázott meg a vihar Nógrád megyében

Öt helyszínre vonultak a tűzoltók a heves szél miatti károkat a tegnapi heves szél Nógrád megyében.

Nool

Forrás: NMKI

Ahogy arról már hétfő délután is hírt adtunk, Mátraszentimre közelében egy fa dőlt az úttestre hétfő délután az erős szél miatt, a helyszínre a pásztói tűzoltók vonultak.  Nógrádmegyerben, a Petőfi úton megbontotta egy ház tetőszerkezetét a viharos szél. A meglazult lemezek a gyalogos forgalmat is veszélyeztették. A szécsényi hivatásos tűzoltók dugólétra és kéziszerszámok segítségével rögzítették a fellazult részeket. 

A katasztrófavédelem ma kiadott közleménye szerint további károk is történtek Nógrád megyében. Bujákon a Táncsics Mihály utcában is egy családi ház tetőszerkezetét rongálta meg a szél, oda szintén a pásztói hivatásos tűzoltókat riasztották.

Hugyag határában kicsavart és az úttestre döntött egy fát a szél hétfő délután. A kidőlt fa a járműforgalmat veszélyeztette. A szécsényi hivatásos tűzoltók láncfűrésszel feldarabolták a fát, így a forgalmi akadályt megszüntették. 

Ezzel egy időben, Romhány határában is fát döntött az úttestre a szél, ott a rétsági hivatásos tűzoltók távolították el a forgalmi akadályt.

A romhányi káreset
Forrás: NMKI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában