Nagy fogás

2022.01.14. 14:16

Garázda fiatalkorút és börtön elől menekülő férfiakat fogtak el a nógrádi rendőrök

A négy férfit a salgótarjáni, a rétsági, valamint a szécsényi rendőrök fogták el.

Nool

Borítóképünk illusztráció!

Forrás: Shutterstock

A police.hu tájékoztatása szerint a körzeti megbízottak január 13-án 20 órakor Salgótarján belterületén igazoltattak egy fiatalkorút, aki ellen a Balassagyarmati Rendőrkapitányság garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt rendelt el körözést. A 15 éves fiút a rendőrök elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították.

Rétságon a reggeli órákban egy 56 éves, míg egy borsosberényi ingatlanban egy 51 éves férfit ellenőriztek a rendőrök. A két férfi ellen a Balassagyarmati Járásbíróság, illetve a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja által kibocsátott elfogatóparancs volt érvényben, mivel a kiszabott fegyházbüntetés letöltését határidőig nem kezdték meg. A rendőrök mindkét körözöttet a rendőrkapitányságra előállították, majd a Balassagyarmati Fegyház és Börtönbe szállították.

A szécsényi járőrök 11 órakor Endrefalva belterületén igazoltattak egy 29 éves férfit, aki az elzárásra változatott büntetését a kijelölt intézetben határidőig nem kezdte meg. A rendőrök elfogták és előállították a férfit, aki ezt követően  a pénzbüntetést befizette, így őt szabadon bocsátották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában