Felajánlás

2021.12.21. 11:03

Gyermekotthonok lakóinak gyűjtöttek adományt a nógrádi rendőrök

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai adományt gyűjtöttek a gyermekotthon lakóinak és fellobbant a rendőr-főkapitányság koszorúján a szeretet lángja is.

Nool

Forrás: police.hu

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság épülete előtt elhelyezett koszorún az első lángot november 28-án délután gyújtotta meg a Közlekedik a család megyei döntőjén első helyezést elért és az országos versenyen megyénket képviselő Kerényi család. A második gyertyát a X. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyen második helyezést elért Kótner Zoltán rendőr főtörzszászlós, majd a harmadik gyertyát a "KRI MIT TUD" című vetélkedő megyei legjobbjai, a Komédiák Színpad tagjai gyújtották meg - olvasható a police.hu oldalon. 

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány december 20-án a negyedik gyertya ünnepélyes meggyújtása előtt átadta a „Gyújtsunk fényt együtt a szívekbe” elnevezésű karácsonyi kampány során a megye rendőrei által az otthon lakóinak gyűjtött pénzadományt és a megyei balesetmegelőzési bizottság által játékokból és láthatósági eszközökből összeállított ajándékcsomagot Fehérvári Hajnalkának, a Nógrád Megyei Reménysugár Egyesített Szociális Intézmény balassagyarmati gyermekotthon vezetőjének. Ezt követően felkérte az intézmény vezetőjét az adventi koszorú negyedik, a szeretet gyertyájának meggyújtására.

Az ünnepi műsorra kilátogatókat a szervezők mind a négy alkalommal forró teával és a Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság jóvoltából apró meglepetésekkel és láthatósági eszközökkel várták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában