Szemtanúkat várnak

2021.12.28. 18:38

Faágakat és köveket dobált a sínekre Drégelypalánk és Nagyoroszi között - keresik!

A rendőrök keresik azt az ismeretlen elkövetőt, aki a Drégelypalánk és Nagyoroszi közötti vasúti pályaszakaszra helyezett faágakat és köveket.

Nool

Forrás: police.hu

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást az ellen az ismeretlen tettes ellen, aki októberben Drégelypalánk és Nagyoroszi vasútállomások közötti 383-as szelvényben faágakat, fatuskót és köveket helyezett a sínre, ezzel veszélybe sodorta a vasúti szerelvényeken közlekedők életét és testi épségét.

A rendőrség közleményben kéri, hogy jelentkezzenek mindazok, akik az eset körülményeiről információval rendelkeznek. Személyesen a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Balassagyarmati Alosztályán (Balassagyarmat, Bajcsy Zsilinszky út 6.), telefonon a 06-32-411-255 hívószám 60-12-es mellékén lehet jelentkezni, de tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámon is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában