rács mögött

2021.11.18. 12:18

Letartóztatták a gyermekkorú kislányt prostitúcióra kényszerítő tarjáni férfit

A Nógrád Megyei Főügyészség indítványa alapján a Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája elrendelte annak a 24 éves salgótarjáni férfinak a letartóztatását, aki gyermekkorú barátnőjét erőszakkal arra kényszerítette, hogy más férfiaknak nyújtson szexuális szolgáltatást.

Nool

Forrás: police.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a 24 éves férfi 2020 decemberétől rendszeres szexuális kapcsolatot folytatott az akkor 13 éves kislánnyal. 2021 áprilisa és októbere között a már 14 éves lány kiszolgáltatott helyzetét kihasználva őt arra kényszerítette, hogy Salgótarjánban anyagi ellenszolgáltatás fejében szexuális cselekményeket végezzen az elkövető ismeretségébe tartozó férfiakkal. A gyanúsított szervezte meg az eseményeket, ő vitte el a férfiakhoz a sértettet és ő vette át a szolgáltatás ellenértékét is.

A lány több alkalommal tiltakozott a szexuális aktusok elvégzése ellen, a gyanúsított őt emiatt többször bántalmazta, ezzel kényszerítve a cselekmények végrehajtására. A nyomozó hatóság a férfit szexuális visszaélés, valamint emberkereskedelem és kényszermunka bűntette elkövetésével gyanúsította meg.

Az ügyészség indítványt tett a férfi letartóztatására, melyet a nyomozási bíró – a szökés, elrejtőzés, valamint a bűnismétlés megakadályozása érdekében – egy hónapra el is rendelt.

A döntés ellen a gyanúsított fellebbezést jelentett be, ezért az még nem végleges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában